Btlervtgr Kızlar hayırlı günler 🌸 Vajinada kaşıntı için bilgisi olan var mı internetten biraz araştırdım mantar enfeksiyon falan yazıyo biligisi ve daha önce basına gelen varsa yazabilir mi 😌 Şimdiden teşekkür ederim 🌸
Esra_Deva Btlervtgr evet ayrıca beyaz akıntı olur. Travogen krem veriyor kadın doğumcular genelde. Yine de dr görünmek gerek tabi.
Dalinkokusu Btlervtgr yakin zamanda antibiyotik kullandınız mı bende genelde antibiyotik kullandıktan sonra oluyor kulanmadiysaniz mantar enfeksiyonu olmuşunuz
birminikbebekannesi Btlervtgr enfeksiyondan dolayı oluyor gyno lemoxsin diye bi krem var ve fitili var hemen geçiriyor
EndlessLove_ Btlervtgr şuan bende yaşıyorum o durumu. Daha önce gittiğimde kadın doğuma travazol yazmıştı. Tekrarlarsa eğer sağlık ocağında yazdır kullan dedi. Geçen yazdırdım 2 kutu şuan kullanıyorum baya rahatlattı beni yoksa çok kötüydü ya
Btlervtgr birminikbebekannesi aynı kremden verdi canım birde travazol ve bu gyno fitili varmış ondan verdi çok teşekkür ederim
mrvklncc Btlervtgr bende de olmuştu akıntıyla beraber başlamıştı doktor bi iğne verdi bi krem verdi bi de yanlış hatırlamıyorsam içinde 1 tane ya da 2 tane olan bi ilaç vermişti kullanınca düzeldi
EndlessLove_ Btlervtgr ne demek geçmiş olsun. Ben bi kaç gün ihmal ettim çok kötü oldu en kısa zamanda gitmenizi tavsiye ederim ağrı acı kaşıntıdan duramadım ihmal ettiğim için çok kötüydü😔
Ceyoo Nioli yağı var Trendyol dan sipariş verebilirsiniz Instagram’da zishubi tavsiyesiyle alıyor herkes çok memnun bı bakın derim hem ebeveynler hem çocuklar kullanabilir 🌼
MOM_1920 Btlervtgr benim başıma çok geldi mantar aşırı derece de kaşıntı yapar. Enfeksiyonda oldum oda kaşıntı yapıyor amma mantar kaşıntısı gibi olmuyor.
hepbahar123 MOM_1920 bnm de oluyo hatta et gibi.minik şey de var orada geçiyor kaşıntı yine tekrarlıyor yaa
MOM_1920 hepbahar123 polip olmasın. Bende vardı adetim düzensizdi baya 10 15günden bir adet olurdum 8 9 gün sürerdi. Kaşıntı flanda olurdu
TheBaby Btlervtgr Doktora gitmelisin. Fitil gerekirse hap ve yine gerekli görürse vajinal duş veriyor. Tam bir tedavi lazım çünkü
_yusufunannesi_38 Btlervtgr ilişkiye girerken yanma oluyorsa kokulu akıntı varsa mantar vardır ben hamileyken oldu ilk başta pişik dedim ama artınca Dr a gittim idrar testi yaptı mantara bağlı enfeksiyon vardı ilaç kullandım fitil krem sprey kullandım faydası oldu ama genelde bı Dr a gitmeniz lazim