caniminikizleri Selamün aleyküm kızlar bana örnek şöyle güzel bir menü söyleyin haftaya apartmanda komşu toplantılarımız basliyor ve ilk ben davet etmeyi düşündüm komsularimi evime şöyle 11 kişi tabi çocuklar hariç bayada çocuk var 😂ona göre söyleyin öğleden sonra gelecekler sürekli kısır batirık kahvaltı yapıldığı için ben farklı birşey düşündüm malum kış geldi sayılır arabaşı çorbası yapmayı düşünüyorum yanına hamuru ile beraber hamurda dökecem inşallah ve çayın yanında da neler yapabilirim şöyle 5 çeşit falan birşeyler olsun istiyorum tarifleriniz ile beraber bana yardımcı olursanız çok sevinirim
Elika00 caniminikizleri sarma olabilir sigara böreği olabilir çocuklar için mini hamburger olabilir sakallı poğaça olabilir
Sarelinagis caniminikizleri Çorbanın yanına ne gider bilemedim ama ben olsam tiremisu ,Cocostar pasta , mercimek köftesi ,çiğ köfte , lahmacun , pizza ,şehriye salatası , köz biber dolması falan yapardım şimdilik aklıma gelen bunlar ☺️
UmutsuzPolyanna caniminikizleri bi kere çocuk çok ise kesinlikle poğaça yada börek olmalı canım bence Onun haricinde benim fikrimce kakaolu bi tatlı olmazsa olmaz ağlayan pasta veya browni hiç şaşmaz bingo tatlılarımdır, doyurucu bi salata geri kalan senin kolayına ne gelirse ama imkan varsa tabi yaprak sarma baş tercih olmalı 😅
Aliyeylmz27 caniminikizleri ben olsaydım lahmacun yapardim yanına mercimekli çorbası yeşillikler falan ondan snra bide yoğurtlu byemek yapardim ya yuvarlama ya patates çayın yanına sigara bogeri poğaça ve muhallebili kek yapardım . 😊
caniminikizleri Sarelinagis ooo maşallah neler saydirdin kız olabilir bir düşüneyim bunlarıda hangilerini yapabilirim acaba 🤭
caniminikizleri UmutsuzPolyanna poğaça ve borek yapmaya karar verdim zaten canım börek olarak sigara böreğimi yapsam tatlı olarak da senin dediklerin olabilir sarmada sararim ya bi bidon yaprağım var 😂 iç harci yaprağın sen neler koyarsın icine ☺️
caniminikizleri Aliyeylmz27 lahmacun ile kim uğraşacak bacım valla bende de var 4 çocuk ikizlerim var bide 😂
UmutsuzPolyanna caniminikizleri ben sumak, az bi zerdeçal, ve aktardan sarma dolma baharatı diye aldığım bi baharat var onu koyarım canım pişerken de biraz nar ekşisi bolca zeytinyağ 😋😋
Sarelinagis caniminikizleri Bende misafir gelince çok severim çeşit çeşit ikram hazırlamayı nefis yemek tarifleri kurtarıcım oluyor orayada bir bakın
Eymen___72 caniminikizleri yap güzel bir sarma yanına yufkadan börek at fırına Rus salatası ve ıslak kek çay yeter sonrasında güzel bir Türk kahvesi. Bn olsam aynn böyle yaprdm
Cennet70 caniminikizleri 24 yaşındayım yeni anneyim henüz bir hafta sınra 3 aylık olacak bir oğlum var sizin :)