busrada_21 15 aylık olduk yeni koltuga tutunup gidiyor koltugun üstünde gidiyor ama tek başına yürümüyor gel gel yapıyoruz hemen emekleme pozusyonuna geçiyor ne yapmam lazım cesaretlenmesi için
Hilal-95 busrada_21 hep böylemiydi peki korkusu benm oğlum daha kücük evet 11 aylık suan ama oda aynı sizinki gibi korkuyor koktuğa tutunuyor duvarlara ilk adım arabasıyla felan ama nezamandır bu böyle hızlı emeklediği içinmiş galiba ayakda durmak istemıyor
serplgktg25 benim oğlumda 14 aylık heryerden tutunup yürür elinden tutunca da yürüyor ama gelgelelim tek başına yürümüyor hemen yere çöküyor çevremdeki çocukların çoğu yaşında yürüdü biz bekliyoruz🫢
serplgktg25 Sontvbukucu sanırım üstüne düştüğümüz için oluyor ayakta gayet iyi dengede duruyor adım atmaya geldimi çöküyor tembellikten ☺️
Sontvbukucu serplgktg25 aynisi resmen. Heryere tutunup kalkiyor duz duvara bile tutunup kalkiyor elinden tutunca tazi gibi koşuyor. Yurume arkadasi bir at var onunla da evi tavaf ediyor. Ama desteksiz en fazla 3 adım sonra toto yerde. Uyuşuklar😂