29 Haziranda sezaryen doğum yaptım göğüs ucum hiç yoktu. Hastanede silikon uç önerdikleri için orada hemen aldık o gece ve ertesi gün bebeğim çok güzel emdi ama ben hiç süt gelmediğini fark edince panikle mamaya başladım. (O sırada ağlamaktan emmemeye de başlamıştı.Aç olduğunu düşünerek panikledim) Her ne kadar önce meme sonra mama yapmaya çalışsam da 2. Gün akşamı itibariyle memeyi verememeye başladım. 2 ay uğraştım eds denedim mamayı damlatarak verdim emzirme danışmanına gittim ne yaptıysam olmadı. Bu sırada 5. Gün çok az sütüm geldi ama emziremediğim için hiç artmadı. Bu konuda pompa ile sağmak da hiç yardımcı olmadı. Solgar ı denedim. E bebekte satılan çayları kullandım alkolsüz maltı denedim hiçbiri gözle görülür bi artış sağlamadı. Psikolojim çok kötüye gittiği için 2 aydır denemiyorum. Ağlamalar eşliğinde emzirmeye çalışmalarım o an küçücük elleriyle itmesi kıpkırmızı olması çok kötü yapıyordu beni. ardından makineyle sağıyordum hep aynı miktar 10cc zar zor oluyordu sonra tekrar emzirmeye çalışma derken bi arpa boyu yol kat edememek bu sırada çevre faktörü derken çok zor bi 2 ay geçti. Başaramadım bıraktım ama hala aklımın bir köşesinde. bugün itibariyle tekrar denemek istiyorum. bu kadar aydan sonra dönmek mantıklı mı başaran var mı sütüm az da olsa tekrar gelir mi böyle bir şey başından geçen var mı merak ediyorum…