Selim132402 Bebeğimi emzirdim. Şuanda 20 dakikadir sırtına vurarak ve sivazlayarak mide gazını çıkartmaya çalışıyorum. Biliyorum ki eğer çıkartmazsa gaz sancisi olarak geri dönecek. Sabaha kadar uyutmayacak. Ne onu ne beni. Geçtiğimiz 2 gecedir böyle. Ama şuan uyumaktan çıkartmıyor deli olacağım. 10-15 dakika omzumda çıkartmaya çalıştım. Şimdi yatağa uzandım oda yüz üstü kucağımda. Dinlene dinlene sırtını aşağıdan yukarıya doğru sivazlayarak vuruyorum. Yok çıkmıyo. Acaba uyurken mi çıkartmıyor. Hissetmiyor mu gazı olduğunu acaba. Uyurken çıkar mı hala devam etsem
Selim132402 40 dakikadır uğraşıyorum. Kah ayağa kalkarak omzumda. Uzanarak yüz üstü kucağımda. Yoruluyor insan ayakta. Çok uykumda geldi. Yatirsam mi acaba yerine 😴😴😴 sindirime geçince bağırsak gazı olarak döner mi bize 😫
Momofkerem Selim132402 aynı sorunum vardı hafif hafif yaylanarak zıplıyorum ayakları yerden kesmeden aşağı yukarı hafif harekette sırtına seri ritmik vuruyorum uyanmadan çıkarıyor
yelizz ya ben o gazi cikartmaya calisirken bebegim uyaniyor zaten uyku problemi yasiyoruz bazen cikartmadan yatiriyorum yeter ki uyusun diye:(
Selim132402 Momofkerem Ay bende yaylandim yok çıkmadı. 1 saat uğrastim resmen. Sonra yatırdım uyudu. Çıkana kadar mı yaylancaz peki