Cansualis Doruk 3 ay 28 günlük sabah çok mutlu uyanıyor hemen emzirip altını yıkıyorum ferah başlasın güne diye yüzünü yıkıyorum oyun halısını açıyorum spor yaptırıyorum
biraz oynayınca uykusu geliyor uyuyunca kahvaltı yapıyorum kahveye kalmadan uyanıyor
9 oluyor saat anne kucağına kendime bağlayıp evi temizliyorum etrafı toparlıyorum süpürüyorum
12 oluyor bebeğimi yıkıyorum uyutuyorum yemeği yapıyorum o arada uyanıyor yine kısa uykular gündüzleri tekrar oyun halısına alıp siyah beyaz canlı renkleri takip ettiriyorum
3 e kadar nerdeyse oynuyoruz karın üstü egzersizini yaptırıyorum süründürüyorum sarılıyorum göz teması kuruyorum aynaya baktırıyorum esnemeye başladığı an tekrar uyutuyorum
akşam 6.5 7 gibi uyanıyor babası geliyor o ilgilenirken hemen kısa bir duş alıyorum sofrayı hazırlıyorum çayı yemeğinhazırlarken koyarım emzirme çayı ve damlaları içiyorum
Babasından alıp evde gezdiriyorum akşamları daha hareketli oluyor 10 da uyuyor 12 de emzirme için kalkar gözünü açmaz sabah 4 yanıma alırım emziririm ve sabah 7 de kesin kalkış böyle geçiyor günler