Deletedmom_100 Kızlar yenidoğana 2 ölçek veriyorum ama fazla geliyor bendende besleniyor 1 ölçek yeterli olurmu
Cema_99 Deletedmom_100 Kendinen veriyosan emiyosa fazla gelmeyi normal çaliş Kendinen yedir hem sütun azalmasına hemde mama verdikcə memeden ayrıla bilər belki memeden doyur hic mamaya gerek yok o zaman
Meliike 1 ölçek verin midesini büyütmeyin bence ben öyle bir hata yaptım büyükler sürekli sütün az daha mama verelim dediler daha sonra zorla mamayı azalttım hala meme mama ilerliyoruz 2 ay 21 günlük olduk
charlotte Meliike 1 ölçek az gelebilir. 3 aylik olmussunuz nerdeyse. En iyisi doktoruna sormaniz ama 1 i verip hala acsa 1 tane daha verebilirsiniz. Oglum o donemde sutun ustune 3 olcek iciyodu 🤣
Meliike charlotte hayır şuan değil ilk ay şuan günde 4 defa 2 ölçek veriyorum sütüm az az geliyor sinirleniyor mama çok gelir memeyi bırakır diye ödüm kopuyor ya 😂
charlotte Meliike @ceylanguller az emdiğini dusundugunuz zamanda sutunuzu sagin. Azalmasın. Mama yerine sut de verebilirsiniz boylece. Buzluga atip stok yapabilirsiniz 😁
ceylanguller Deletedmom_100 bende ilk basta bebelac verdim ilk on gün kabız oldu gazı cok oldu ve doymuyordu sma ya geçtim hem daha doyurucu 4 saatte bir veriyorum ve kabızlıgıda gecti
Meliike ceylanguller evet malesef biz de o döngüdeyiz gece ve sabah güzel emiyor meme az da olsa dolu oluyor ama özellikle öğleden sonra az az geliyor doymuyor memeyi Çek bırak yapıyor sizde de öyle nmi
Miniktirtillarim Deletedmom_100 19 günlük benim kizim genelde 30 ya da 60 cc veriyorum onuda gece uykusuna gecerken veriyorum esasen. Beslenme araligi 3 saati gecince 60 3 saat altiysa 30 seklinde veriyorum Ama bugun 90 cc verdim hepsini icti 3.5 saat kadar acti. Sutumu sagdigim zaman 75 ml tek gogusten geliyor suan onu o sekilde tamamej iciyor ama doktor anne sutu mamaya gore daua kolay sindirilir 120de versen sorunsuz icer onu zaten demisti.
ceylanguller Meliike evet çekiştirip en sonunda bırakıyor zaten gğüs uclarım hep yara kesik oldu cokta canımı acıtıyor mama 3-4 saat aramile vermek zorunda kalıyorum
DenizinAnnesj Deletedmom_100 Benim bebegim 37 gunluk 90 cc iciyor 3 saatte bir veriyorum mama emziriyorum bide ayrica
Meliike ceylanguller aynen bende öyle veriyorum bi 1 gibi bi 5 gibi 5 den sonra çok zorlanıyorum sürekli memeyi Çek bırak yapıyor kaç aylıksınız