Slgoemcmdkfkv Merhaba kızlar bebeğim 4 aylık bi süredir geceleri uykuya dalarken başını hızlı hızlı sağa sola sallıyor, bunu yaşayan var mı acaba 🤷♀️
Vldnshn1 Slgoemcmdkfkv beeeen!Gece uyuyacağı vakit kafasını sallıyor,ellerini kafasına kaldırıp duruyor arada bir yapıyor mümkün mertebe yapmasını engelliyorum beyni ayran gibi olacak çocuğumun…Yarın tam 5 aylık oluyoruz.
Menis123 Slgoemcmdkfkv 4 ay bitçek bizimde benim oğlumda yapıyor genelde açken ve uykusu varken huzursuzken yapıyor
Slgoemcmdkfkv Vldnshn1 Kızım da ne zamandır sürekli elleriyle şimdi uyandı geri uyuyacak uykusu var ama ellerini birleştiriyor, bakıyor ağzına sokup biraz yalıyor, üç beş güne doktor kontrolü var bi ona da soracağım da burda da bi sormak istedim😇
Slgoemcmdkfkv Gokceyasinmiran Yok hiç sallamaya alıştırmadım ben, emzirip gece tekrar yatağa koyduğumda yapıyor 6-7 kere çeviriyor
Songulumse Genelde emzirerek uyutuyorum ama ayakta sallarken aynı şekil kafasını sağa sola sallıyor😦 o kadar sert sallıyor ki zarar verecek diye korkuyorum. 8 ay 1 haftalık olduk😊
Linaduygu Slgoemcmdkfkv bizde de oluyor doktorum uykuya geçişlerde kendini rahatlatmaya çalıştığı için yapabilir hatta bazen inleme gibi sesler bile çıkarabilir demişti