Merhaba anneler sizden tekrar doktor gezdim Sedat beyide bıraktım çoku bırak aşırı fazla ters bi doktor ilter beye gittim ondan başta memnun kaldım sonra tekrar antibiyotik verdi geçti 1 gafta sonra yine aynı şikayet başladı direk yatış dedi . Tabi çocuğumu yanıyorum yatmalık bişeyi yok çünkü 5 Dk durmuyor ve tam 1 poşet ilaç yazdı daha 1 yaşında dedim ne bu ilaçlar dedim aldım yine de tekrar doktor araştırdım ve sonunda işte bu doktor dedim . EGEKENT HASTANESİNDE MUHAMMED HAFİT ARVAS doktor ile tanıştımmm çok genç doltor ilk emin olamadım muayeneye gittim hem bilgili hem Murat bey gibi çok ilgili anlatıyor ilaçları falan anlattım geçmiişimizi evet dedi ilaçlardan başlıyayım boş yere antibiyotik kullanmışsınız üzülerek söylüyorum dedi . Çünlü çoçuk bronşit olmuş dedi Buda antibiyotik tedavi etmez dedi ilaçlar bebeğinizin ayına uygun değil dedi hepsi çok yüksek dedi iğne vermişt çok tehlikeli bir iğne ve büyükler için dedi dikkat Edin vurdurunca dedi bende vurdurttum bir tane dedim devam etmelisiniz keserseniz direk yan etki yapar dedi mecbur vurtttum 3 gün . Kendisi hiç bir ilaç vermedi buhar ve alerji ilacı verdi bebeğiniz alerji sizin dedi hiç birşeyi yok dedi . Şimdi alerji doktorundan randevu aldım alerji testi yaptırtcam bende de var alerji diğer doktorlara da söyledim ama dikkate almadılar beni boştan yere antibiyotik kullandı yavrum . Uzunca yazdım ama belki faydası olur Murat bey gibi doktor isteyen gidebilir . Yazdığımda da sağolsun direk cevap veriyor ses kaydı atıyor bide çok güzel 👍 mesajla yanlışlık olmasın diye