Belis Ayda kan damlası baslanıyor diye damla verdi sağlık ocağı fakat içeriğinde paraben var siz hangi damlayı kullanıyorsunuz
Tugceozcetin128 Belis şeker de yok bestironun içinde ocean da falan şeker var içeriğine bakıp alın mutlaka bestiron kgsu neyse X2 veriyoruz,bu arada bebek hastayken kan demir ilaçları verilmiyor bilginize. 😌
MinnakvLiva Ocean kullandım ben sideferde denedim ama bişey olmuştu ne olduğunu hatırlamıyorum kabız mı yapmıştı isal mi 😂😂 baya zaman geçti hatırlamıyorum
Gulsahek ppzeynep doğduğundan beri kızımda kullandım 1 yaşında ve tahlil yaptordığımda demir eksikliği çıkmadı neye dayanarak söylüyorsunuz acaba
ppzeynep Gulsahek Ben de oğlumda Bestiron kullandım. Hiçbir işe yaramamıştı. 3 ay Ferrum kullandık. Daha 15 gün kullanır kullanmaz düzelmişti değerleri. Depolar dolsun diye devam ettik. Gittiğimiz doktor da temiz içeriklilerin hiçbir işe yaramadıklarını söylemişti. Değerlerinizin iyi olması demir ilacıyla alakalı olmayabilir. Büyük kızımda hiçbir takviye kullanmadım. Değerleri iyiydi. Bestiron kullandam iyi oluşunu ona bağlayacaktım. Çevremde de kullanıp faydasını gören görmedim açıkçası.
livanurvealpinannesi61 Belis temiz içerikli olarak bestiron, myron, treelife, fermix, newvit,vitagil, demiron var.