Princesmotherr Bu hic aklima gelmezdi oglumun kaka yaptigini gorunce aglamakli olacagim 😁😁😁 2 gun once ek gidaya basladikta cok korkuyodum kabiz olursa cani yanarsa diye.rutinini bozmadi 2 gunde bir yaptigi kakasini bugun yapti cok sinus bin sukur😁😁 allahim analik ne zormus 😄😄
NurR Princesmotherr gaz çıkarınca evde bayram Sevinci oluyor her pırt sesine eşimle sevinerek gülüyoruz annelik işte ne güzel şeymiş. 😂
GmzSnn Princesmotherr ek gıdaya geçtiyseniz gün içinde sürekLi biraz biraz su içirin kabız oLmasını engeLLeyecektir suyu sewdirin
Sblcskn Princesmotherr biz oğlum 5 günün sonunda kakasini yaparken bezini açıp sevinç nidaları atarak izlemiştik ana olunca mantık felan kalmadı 😂
Princesmotherr Sblcskn aayyyy esim bi guldiki sabah bana sorma 😄 hele agladigimi gorunce daha cok güldü.analikla babalığın farki 😄
Princesmotherr [bilinmeyen] kesinlikle 😄😄 o kadar sacma Cumleler kuruyorumki bazen kendime sasiriyorum 😁
Aslancik Princesmotherr birinin kakasi gazi insani ancak bu kadar mutlu edebilir parti zamani o vakit 😂
Princesmotherr Tuba8406 ilk once yogurtla başladık.cam rendede elma puresi mevsim sebzelerinj kaynattim sadece suyunu verdim biberonuyla alışması icin.birde HİPPin gece ek gidalarindan veriyorum.tabiki kendi mamasinida
Tuba8406 Princesmotherr neguzel maaşallah bizde 4 ayligiz anne sütü alıyor ek gıda benide korkutuyor onun için sormak istedim
Princesmotherr Tuba8406 anne sutu aliyosa bence emzirebildigin kadar emzir.biz mama yedigimiz icin basladik
Buglem Princesmotherr bizde ek gıda ters etki yaptı ya 6 ayligiz 5 aylıkken tattirmaya başlamıştım sütüm azalıyor die 6 aylik olunca miktar olarak artirdim kızım 24 saat içinde 7 kez kakasını yaptı normal bir durummu yoksa başka bir sıkıntımı var çözemedim ya 😐
Princesmotherr Buglem vallahi bilemedimki.biz 2 gun olduk baslayali.zaten 2 gunde bir yapiyodu Kakasini pazar gunu yapmisti en son bide bu sang yapti iste