Lena123moms Kızlar merhaba kızım eskidende pek uyumazdı ama geceleri en azından 3 saat uyur uyanır mamasını içip tekrar uyurdu 2 3 saate bir uyanırdı yani sşimdi 1 haftadır uyumuyor yarim saat sonra kıpırdıyor uyanıyor cidden çok yoruldum 3 ay 15 günlük 🤦🏽♀️
Ececan2006 Lena123moms uyku gerilemesi olabilir belki, bizde benzer seyler yasadik once gunduz uykulari sonra gece uykulari bozuldu ama duzeliyor korkmayin
Kuzeymommms Lena123moms 5 ay 10 günden sesleniyorum 4 saatte 8 kez uyanıyoruz delirmeye ramak kaldı 😂 eşim salona attı kendini artık 😅
AlEs Lena123moms 1 yaştan merhaba 👋 oğlum 3n4 aydır hiç gündüz uykusu uyumuyor ve gece 2 3 e kadar ayakta sallayarak uyuyor bırakınca uyanıyor
Cyabanova Lena123moms benim kızımda aynı durumda. Totem yaptım yorganı üstüme örtmeyip yarım yamalak yatağın ucuna yatınca uyanmıyor 😀😀
Lena123moms Ececan2006 evet öyle oldu ilk güdüz uykuları bozuldu bende neyse iyiki gece uyuyor desim şimdide gece böyle oşdu🥲
Kuzeymommms Lena123moms 2 saat deliksiz uyusam mutlu olucam 😂 büyüdükçe değişiyor bu bebeler 🤣 Linaduygu 😂😂
Aslihandogan AlEs allahım bizimki de öyle ya 15 gün sonra 1 yaşına girecek artık intiharın eşiğine geldim ya gece yarım saatte bir uyanıyor amaçsızca ağlıyor
Aybuke4401 4 aydan bi başladık gece 10 15 kez uyanmaya su gün düzelir bugün düzelir diye diye geldik 14 aylık olduk hala uyumuyor çocuğum