Betulgull Kızlar hesaplamaya göre 5 hafta 5 gün gebelik nugun kan testi yaptım ama sonuçum böyle çıktı sizce nedir
birminikbebekannesi Betulgull 4-5 haftalık var hayırlısı olsun sağlıklısıyla kucağınıza alın inşallah 🙏
duruguzel Betulgull hcgye göre hafta hesaplaması yapmak doğru sonuç vermiyor diye biliyorum. Son reglinize göre yaparsanız hesabı doğru sonucu bulursunuz. Hayırlı olsun bu arada 😊
HicisleriBakani Betulgull 30 32 gunluk kana gore gebeliginiz. Gec dollenme olabilir belki hesabiniza bakilirsa
Betulgull Znurr teşekkür ederim sonucuma e nabızdan baktım ama referans dışı olarak görüyorum sorunmu var
Betulgull birminikbebekannesi teşekkür ederim 9 aylıkda bebeğim var şuan referans dışı olarak görüyorum e nabızdan sorunmu var sizce
Merimexx Betulgull referans aralığı hamile olmayanlar için 0 ile 5 arası. Sizin değeriniz hamile olduğunuz için yüksek buyuzden referans dışı yazıyor endiselenmeyin
baloglusss Betulgull hayır sorun olduğundan değil gebelik yok değer 0-5 ya onun üstünde olduğu için sayı referans dışı diyor, hayırlı olsun 🌸
birminikbebekannesi Betulgull olabilir siz doktorunuza gidin değeriniz gebelik var gösteriyor çünkü Allah bağışlasın
Mihrimahim16 Betulgull Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin… Allah yardımcın olsun 😂