Aay ayy o günler aklıma geldi. Oğlum şu an 4 aylık. Annemi arayıp “ anne bi bebek 12 saat hiç mi uyumaz “ diye ağladığımı bilirim. Uyumuyordu gündüz. Mümkün değil uyumuyordu. Yani gözlerini kapatıyordu, sürekli göğsümdeydi ne zaman yatırsam çığlık çığlığa ağlıyordu. Yorgunluktan bayıldım ben. Gözünüzü korkutmak için anlatmıyorum geçiyor diye anlatıyorum. 3.ay dolaylarında oğlum maşallah çok iyiydi uyuyordu gülüyodu sakindi. Sonra 4.ay atağı vurdu. 😒😁 birde alerjik bebek olduğunu öğrendim, aslında ağlamaları uyumamaları vs bi de ondanmış sanırım. Ama alerjisi de geçecek inşallah, ağlaması da geçecek. Böyle böyle büyüyecekler netice dünyaya geldiler çok şükür sağlıklı olsunlar da bi şekilde geçecek. Sabır gerekiyor, alerji için verilen damlası uyku yapıyor diye vicdan azabı çekiyorum ben sanki zorla ilaçlarla uyutuyormuşum gibi bi gün verip bi gün vermiyorum doktora danıştım o da olur dedi. Bebeğinize anason vermeyin lütfen 🥺 sağlık sorunu yoksa az dişinizi sıkın kendini toplayacaktır o da