Sumeyye068 Oğlum bu aralar biraz kabız gibi. Yani tuvaletini yaparken ağlıyor zorlanıyor . Acaba muzu mu fazla veriyorum genelde gün içinde mutlaka yiyor . Ne kadar vermeliyim bi ölçüsü var mı?
Sumeyye068 Deletedmom_21 @Seda2013 birminikbebekannesi Dondurmalikahve evet söylediğiniz meyveleri de veriyorum hatta armutu falan da çok seviyor ama versem günde bir tane yer . Bi yerde fazlası zarar diye okudum. Acaba ne kadar verilmeli diye merak ettim
birminikbebekannesi Sumeyye068 vallaha benim bebeğim de kabız oluyordu ben balkabağı çıkınca püre yaptım tahılına karıştırdım meğersem kabızlığı geçirip bağırsakları anında çalıştırıyormuş ben faydasını gördüm deneyin derim. Armut şeftali da yarım veriyorum ben muzu 1 adet veriyorum
Dondurmalikahve Deletedmon_65 Bu yöntem işe yarıyor ama ben bunu biraz geç öğrenmiştim oğlum bir buçuk yaşındayken falan öğrenmiştim zaten muzun ortasındaki siyah kısmı kabız yapıyormuş. Şu an çıkarmıyorum ama öylece yiyor zaten her gün vermiyorum muzu görse sadece muz yemek istiyor çünkü.
Adife birminikbebekannesi bebeğime vermek için küçük bi parça balkabağı aldım tam tarif verir misiniz bana
Birdunyabircennetannesi Sumeyye068 Ben dengelemek için muz ve gün içinde armut veriyorum. Taabi her gün yemiyor muzu. Şuan muz yerine armut verebilirsiniz
birminikbebekannesi Adife bişeyi yok ben koydum suda başladım blendıra verdim ben hippin 5 tahıllı kaşık mamasını kullanıyorum onu yapıp içine kattım meyve olarak yedirdim isterseniz yoğurduna da koyabilirsiniz yada yerde sadece şekilde ara öğün verebilirsiniz
Mihrimahim16 Sumeyye068 Yanında mutlaka avakado veya mango ver canım… Mango sırf lif ve mide bağırsağı rahatlatıyor
Cyabanova Sumeyye068 bence muza bir süre ara verin armut, Cennet hurması ve mor pancar yedirin düzelir inşallah