Miniko25 Eliz13 biz daha tanımlarsanız ama pankek olabilir muffin tarız kekler olabilir 7. Ay için diyorum çorba olabilir, lorlu omlet gibi birşeyler olabilir
Anneko Eliz13 biz 9 aylık olduk ama bazen muhallebi tarzı kahvaltı karışım yapıyorum bazen omlet pankek yapıyorum. Yumurta sarısı avakado labne keçiboynuzu pekmezini karıştırınca seviyor yada labne ve avakadoyu karıştırıp yumurtayı omlet yapıyorum havalar soğudu diye bu aralar ıhlamur demliyorum bazen tekrara düşüyorum valla şaşırıyorum çünkü
Subatbebegi Eliz13 avokado eziyorum, yanına lor veya labne, kahvaltılık kaşık maması ve yumurta koyuyorum. Bazen yanına ıhlamur da demliyorum. Avokadoyu haftada 4 gün veriyorum diğer günlerde salatalık veya meyve veriyorum.
Miniko25 Eliz13 instagramda tarif veren bir sürü anne var takip edin irmikli muzla muhallebi gibi doyurucu mamalar falan yapıyorlar
Miniko25 Eliz13 ben şahsen öyle avakadolu tabakları boş buluyorum tabi herkesin fikri ayrı saygı duyuyorum yapana da ama benim bile içim almıyor onu nasıl yaparsan yapayım bir de bizim zamanımızda avokado mu vardı