Brutal-Betty Cangul o zaman da başvuru yapmıştır red almıştır canım benimde öyle eski tarih gösteriyor
AdaLina13 Cangul bende başvuru yapmıştım bende de 2019 elektrik yardımı diyor ama o zamanlar başvuru yapmadigima eminim şuan için mi çıkmış oluyor yani anlamadım🤭
Brutal-Betty marscicegi e devletten sosyal yardım bilgileri sorgulama yazın orada ki ekran da gösteriyor
marscicegi Elektrik desteği için ekstra başvuru yaptiniz mi, yolda sosyal yardım alanherkeze mi verildi
Klnccc marscicegi sosyal yardımdan nasıl yararlanırız bir bilginiz var mı? Yardımcı olursanız sevinirim ☺️
marscicegi Brutal-Betty hayır anlatamadım eşim kendi e devletinden dogalgaza başvurdu, sosyal yardım parası da benim edevletimden veriliyor, eşim dogalgaza başvurunca, benim edevlettede onun başvurusu çıkıyor dediğiniz sayfayı kendimde açamıyorum oyuzden,
Brutal-Betty Klnccc rica ederim 🤗 en sonunda ısınma desteği sorusu soruyor oradan da doğalgaz ise onu işaret yapabilirsiniz
Klnccc Brutal-Betty faturalar babamın üzerine olduğu için yardım alamıyorum sadece aylık bir miktar maaş veriliyormuş galiba onun için başvuru yapacaktım yine aynı yerden okur mu?
Mucizemxx marscicegi bende de öyle yazıyor sosyal yardım hizmetine girince eşimin başvurusu çıkıyor bi açıklama gibi
Brutal-Betty marscicegi hayır anladım ben sizi de sosyal yardım başvuru hizmeti ne bakmayacaksıniz zaten sosyal yardım bilgileri sorgulama ekranına bakacaksınız çıktıysa orada gözüküyor benim de eşimin yeni başvurusu var ama ekran açılıyor