hepbahar123 Kizlar emerken hırılti olmaya başladı uyurken de biraz oluyor dünden beridir böyle oldu . Niya acaba ama keyfi felan yerinde burnu akmıyor felan
papatyam-34 hepbahar123 Burnun da sümük olabilir mi acaba benim bebeğim de bugün öyleydi hırıltı moşurtu vardı baktım gerilerde sümük vardı temizledikten sonra yok oldu hırıltılıkta
ada_21 hepbahar123 burnunu acin bir isterseniz bizim kizda öyle suan sivi takviyesi emzirme filan idare ediyorum
hepbahar123 papatyam-34 evet cnm baya kalip kalıp sümük oluyor temizle temizle bitmiyor ya bir de çok zor ya temitletmek istemiyor
papatyam-34 hepbahar123 Evet şuan bizde de var o durum gece iki kez aldım yine var uyurken bile moşur moşur 😞 aldıkça çoğalıyor mübarek 😂
hepbahar123 papatyam-34 ya ayy sürekli doluyor ya . Bir de biraz sesi gitti sanki bnmkinin şuan ıhlsmur içirdim inşallah hasta olmamıştır ya
minikordek Hil38 hastanede temizletmek nasıl oluyor acaba benim bebeğim de sürekli tıkanıyor boğazlarını da şişirmişiz hasta hepten beter oldu serum fizyolojik sıkıyoruz aspiratörle gelmiyor genzine doluyor gibi sürekli rahat uyuyamıyor
Hil38 minikordek hırıltı olunca üşüttüğünü düşündük acile gittik doktor muayene edip burun temizliği için yönlendirdi. Ardından bizimki mışıl mışıl uyudu. Serumla otribebe nin aspiratörünü aldık bugün kendimiz denedik iş görüyor