1blog_meselesi İçeriklerini araştırıp elemekten 6 aydır veremez oldum. Bestironu araştırıyorum şuan içeriği temiz mi bilen var mı
ozlemmm 1blog_meselesi Ay bende içerik çok bakarım. Hamileyken aylar sürmüştü şampuan ve losyon almam. Bekleyim burda
1blog_meselesi Linaamom hatta sodyum benzoat var koruyucu olarak o daha beter orzax kullandım bi gün sonra bende içinde sodyum olduğunu öğrenip bıraktım canım
1blog_meselesi irva bunu duymadım ama içeriğini araştırın derim ben poposubna bile parabenli ıslak mendil almıyorum. Sağlık ocakları direk parabenli veriyor.
1blog_meselesi ozlemmm bende ya hasta olucam artık bu konuda ama orzax ocean d vitamini çok iyi içeriği onu alabilirsin araştırdım kullanıyorum
1blog_meselesi Betul1607 evet çok kullanan ve içeriğinin temiz olduğunu söyleyen var bende araştırdım sanırım onu alacağım.
irva 1blog_meselesi Vitagil demir damla keçiboynuzu özlü.İçeriği temiz.Ben oğluma onu kullandım.Demir oranı diğerlerinden daha yüksek
Betul1607 1blog_meselesi doktorumuz önerdi kullanıyoruz bakalım bizde temiz olduğunu söyledi içiniz rahat olsun dedi