Haticeedag Oğlum 26 günlük ve az emiyor uykuya daldığı anda bırakıyor göğsümu ama beşige koyduğumda hemen uyanıyor benim gibi olan anneler var mı ne yapmam gerek güzel anneler
Miniz Haticeedag Canım benimkide 31 günlük son bir haftadır böyleyiz. Memede kalmak istiyor. Yatağa koyuyorum beş dakika sonra ciyak ciyak. İnan dört beş saat boyunca emiyor durmadan. Belkide aralarda emmiyor sadece oynuyor. Çişli kakalı bezlerimiz ve kilo alımımız güzel. Yoksa bazen düşünüyorum süt mü yok doymuyor mu… Sabahlara kadar ayaktayız. Sanırım hep böyleler. :/
Izoslos 25 günlük benim bebeğim de gece 12 den sabah 9.30 a kadar uyumadık meme de uyuyum diyo ve öyle yapıyorum artık ikimiz de yatıyoruz öyle uyuyoruz artık kitleniyorum uyurken birşey olacak diye gecem gündüzüm kalmadı son 2 gündür böyle
Aslanbebek38 Izoslos 35 günlügün hala öle hala. Lütfen biri bu günler gececek desin. Ne gecem ne gündüzüm kalmadı. Ne yemek yiyebiliyorum ne uyku.
witcher Aslanbebek38 O günler geçiyor da başka şeyler oluyor bu sefer uymayan bebek uyumuyor maalesef. Benim kızımda doğdugundan beri sevmez uyukuyu gündüz çok az uyur 45 dk felan 2 kere 5 aylık gece de 11de zorla yatırırım sabah 7bucukta ayakta ilk doğdugunda bi düzensizlik oluyor en azından ileride gece uykusuna alışıyorlar. Uyumamasını geçtim mızmız huysuz sürekli ağlar oyuncak koysam önüne asla kendi kendine oynamaz sıkılır hemen Allah yoklugunu göstermesin canım o benim ama cok zor bir bebek
saripitircik 45.günden bildiriyorum aynıyız acaba doymuyor mu diyorum ama çişini de kakasını da güzel yapıyor 1 haftadır özellikle gündüz uyku yok diyebilirim gözler kıpkırmızı ama direniyor😕