umutomer3800 Fundagltkn bana oscapar yazmıstı ama eczane de enox verdı 2 kutu elımde mevcut ıstersenız gondereym
Sevde123 Fundagltkn ya bende üç kutu var ama enox ismi, ilk kullandığım oksapardı sonra eczane enox verdi oda 4000 lik muadili sadece sanırım, eğer olur derseniz eşime söylerm göndermeye çalışırım
Naz-Yaman Bende de var 10 tane falan, tüm hamileliğim boyunca kullandım, isterseniz size kargo ile göndereyim, tüm gebelikte kullanacaksınız çok ihtiyacınız olacak, Allah yardımcınız olsun
Fundagltkn Naz-Yaman allah razı olsun evet tüm hamileliğimde kullanıcam bana gönderirseniz sevinirim gardropstan gönderseniz kargo daha uygun oluyor zaten ben karşılıyacağım
doruk34 Fundagltkn oksapar la enox aynı enox onun muadili doktoruna sorabilirsin.bende çok kullandım.oksapar yazmıştı banada bulamyınca enox alıodum.geri çevirme verenleri bence çünkü çok pahallı.
Sevde123 Fundagltkn enox ta muadil zatn ama yinede siz bilirsinz bidahaki kontrolde sorun doktora eğer aynı değişen bişey yok derse iletişime geçelim sze gönderirim ben aklınızda bulunsun❤️
Fundagltkn Zeyn0206 ahmedi hani mahallesi şehitlik caddesi gökboğa sitesi b blok kat 4 daire 16 Agrı Doğubeyazıt
Fundagltkn ozgekwr ahmedi hani mahallesi şehitlik caddesi gökboğa sitesi b blok kat4 daire 16 Agrı Doğubeyazıt