2prnses1prens Kızlar 55 günlük bebeğim var bıngıldagı çok yumuşak gibi aşagı çökmük gibi hafifden birde nabız atar gibi atıyor küçük. Kızım var 4 yaşında aeverken hep kafasındna seviyor hep güzelce uyarıyorum ama acaba bastırmış olabilr mii çok tedirgin oldum ???
1anne2cicek 2prnses1prens atması normal damar atıyor sonuçta ama içe Çökük olması ni bilemeyeceğim doktora danışmakta fayda var
deniz_063 2prnses1prens bastırmış olsa bile çökeceğini zannetmiyorum. benim kızımda 4-5 aylıkken bıngıldak çöküyodu hep aklıma gelirdi susuzluktan olabilceği emzirirdim direk. bişey yoktur ya inşallah bındıldak ne tuhaf bişi dimi bende hiç elleyemezdim ilk 3 ay bile zorla yıkardım🤭
Sgnnn 2prnses1prens bende fark edip doktora götürmüştüm. Şişebilir çökebilir sürekli hareket eder demişti. Mama içiyorsa 1-2 çay kaşığı su verebilirsiniz demişti korkulacak birşry yokmuş
2prnses1prens NeslihanBarlas saniyelik bazen ayrılıyorum yanından doktora yazdım zaten ama cevap alamadım henüz
irva 2prnses1prens O durum normal canım hafif çökük olması da nabız gibi atmasıda hepsi normal korkulacak bir durum yok.