Menekkse Merhaba, Nimenrix aşısı yaptıran var mı? Varsa kaç doz yaptırdınız ve kacinci aylarda yaptırdınız?
Seda2013 Menekkse nimenrix tek doz planladı doktorumuz bir yaşından sonra 11. Ay bexsero olduk 13. Ayda bexsero+nimenrix olucak
baykuskiz_ Menekkse nimenrix 6 aydan once baslarsaniz 3 doz 6 ay 1 ya arasi 2 doz Yasindan sonra ise tek doz yapilir
Dilaylaa Bunu çocuk doktoru ayarlıyor sizin bebeğinize göre aşı takvimine ekliyor herkesinki farklı o yüzden
Menekkse Dilaylaa evet bizim doktorumuzun planına göre 3 sözdü 6-8-12. Aylarda ama eczacı 2 doz oluyor diye biliyorum dedi ve prospektuste de öyle yaziyor kafamız karıştı
Menekkse Seda2013 anladım biz de 6-8-12. Aylar şeklinde planladik ama eczacı 2 doz oluyor şeklinde söyledi
Dilaylaa Menekkse ben menenjit aşılarını yaşından sonra tek toz yaptırdığım için bilmiyorum ama tekrar sorabilirsiniz ilk dozu yaparken
Seda2013 Menekkse 12 aydan önce olunca öyle sanırım nimenrix 12. Aydan sonra tek doz yapılabiliyormuş
Muhasebeciana Menekkse biz yaptirmistik 3.5-5.5 ve 14 . Cu aylarda 3 doz olcak sekilde ayarlamisti doktorumuz suan kizim 25 aylik. Nimenrix asisi cok kolay gecmisti bizde cok sukur