Denizzz88 evlatcan ay sakın inanmayın dolandırıcı onlar banada sürekli öyle mesajlar geliyor en son geçenlerde günde 2000 tl kazanmaya ne dersin diye bi mesaj geldi 🤣🤣🤣 adres vermiş tıkla oraya diyor
evlatcan Denizzz88 ay kız bu masaj da gelmiş onuda yeni gördüm. 1 saat çalışıp günde 800 2000 bin arası kazanın yazmış. Numara da verip watsap a giriliyormus. Onu da. Bulamıyorum şuan.
Denizzz88 evlatcan evet evet aynısı geldi banada hatta arkadaşlara gönderdim dalga geçtik maşallah ne işiymiş bu böyle 1 saatte o kadar para diye 😄
Aybersa evlatcan dün bir tane çıktı TV e . Böyle hediye göndermis kargo teslimi için de imza istemişler , meğerse senet imzalatmislar , 10 yıldır uğraşıyormus borçlarla☹️
Simaykck Ablamla banada geldi dolandırıcı her gün bir numara arıyor zaten engellemekten gına geldi artık
evlatcan Simaykck aynn . Rastgele numara çevirip arıyorlar herhalde benide arıyorlar engellemekten bıktım gerçekten.
Annis-ogul evlatcan sakin kargo gelince imza atma tbiki de dolandırıcı. Güvenilir bir çekilişe katilmadiysan sakin inanma
evlatcan anonimhanim_ ben bilgilendirmek amacıyla. Yada böyle bişey duyan varmı anlamında sordum. inanacak değilim. Kim kime iPhone verirmiş bu zamanda. Mılet karnını zor doyuruyor.
dlk1410 evlatcan Geçenlerde aynısı kuzenime geldi. Kız kargo ücreti diye uykulu halde ödeme yapmış bir bakmış kartından 700tl vermiş. Iphone 14 pro max😂 Aylar oldu telefon gelecek te gelecek tövbe ya 😂 Bana da int dolanirken kac kere kazandiniz dedi hemen sayfadan ciktim