Kızlar selam kızım 20 aylık.
Daha önce doktorumuz demişti ki “ bi kelimeyi söyler ve bi süre sonra söylemeyebilir , bu yeni şeyler öğrendiğini gösterir panik yapmayın” diye önceden bilgilendirmişti. Fakat ben bu konuyu kafama takmaya başladım.Motor becerisi çok şükür ay grubuna göre gayet iyi.Düzenli oyun grubuna gidiyor o şekilde fark edebiliyorum fakat kelimesi diğer bebeklere göre az kalıyor. Tabii ki karşılaştırmıyorum canım kızımı.kendimde hata arıyorum.Öncelikle ekran yok denilcek kadar az. Yeni yeni şarkılar vs açmaya başladık bu yüzden ekran mağduriyetinden dolayı değil sıkıntımız. Gün içinde azımsanamayacak kadar kitap okuyor ve aktivite yapıyoruz.Yemekleri tenizliği beraber yapıyoruz.Ben cok konusmayı sevmem belki hatam bu.Sessiz takılıyoruz evde oyunlar dısında😅 mesela oyun grubunda cocuklar koyun, kedi, köpek diyebilirken kızım sadece sesini çıkarıyor. Bi ara kedi diyodu mesela ama artık demiyor. Nasılsın diye sorduklarında iyiyim diyordu artık onuda demiyor. Var tabii kelimeleri ama söylediğini bidaha söylemiyor cogu zaman.Var mı bunu yaşayan?Öğretmeni ile görüştüm 2 yaşında bi anda açılcak unutmayacak bu kelimeleri dedi ama yine de ben bunu yaşayan sonrasında olumlu olan hikayeleri sizden dinleyip rahatlamak istiyorum🌸