Balbeby Kizlar oğlum pişik oldu ama nasıl pişik silince vs kanıyor çocuğum avaz avaz açıyor diyr ağlıyor oturmuyor asla ne kullandiysam fayda etmedi sizler neler kullanıyorsunuz varmı oyle çok etklili bir krem ilaç vs
Linaduygu Balbeby valla ben oranın kuru kalmasından yanayım bizde krem vs tarzı hiç birşey yaramıyor pudra kullanıyorum kurutuyor geçiriyor
yalnizkalp Balbeby canim hamazinc kremi hemen etki ediyor aile hekimide yaza biliyor eczanede en son 23 liraydi
birminikbebekannesi Sudocrem anında pisliği geçiriyor ama aşırı pişik için madacasol vermişti doktorum
Gul-42 Balbeby travazol kesıncozum ıkı surmede gecıyor yenı kullandım bunun dısında bsy kullanma popoyu bıraZ acıkta bırak ve her sılmende kurula
Ucansupurge Balbeby hametan sur canım 🌺benim kızımda arada o şekilde pisik oluyor. Hametan 2 güne geçiriyor
Elifcix Balbeby kızım olmuştu [23/9 23:32] Dr. Demet: Betadin solüsyon ılık su içine 7veya 10 damla koy oturma banyosu sabah 10 dakika akşam 10 dakiika oturma banyosu yaptır [23/9 23:32] Dr. Demet: Madecassol pomad ve bepantol onarıcı bakım merhemi ve bactroban pomad beraber karıştırıp sürelim günde 4 defa [23/9 23:32] Dr. Demet: Dermotrsyd günde 3 defa arada sürelim
birkizannesi-35 Balbeby hindistan cevizi yağı iyi geliyor biz sadece onu kullanıyoruz ıslak mendil kullanmıyorum ılık kaynatılmış pamuklu suyla siliyorum ve 5-10 dk her alt açmada havalandırıyorum
Iscan Balbeby bizimki ne kdr pişik olursa olsun bepanthol geçiriyor bir ıkı gunde altınıda havalandırabilirsiniz bol bol bizde bınlar işe yariyor
Gul-42 Balbeby 12 aylık bebek ıcın kullandım cnm ztn ınce tabaka sür doktora sor. Tarıf eder cok kullanılmaz derı ınceltıo kortızon var
Tuba11 Balbeby kesinlikle MAVİ HAMETAN hemen al. Güzelce yıka kurula poposunu ve kremi sür hiç birşeyi kalmaz. O kadar iyi geliyor ki. Kızımda tecrübesizdim bilmiyordum yavrum 1 hafta neler çekmişti mahvolmustuk herşeyi denemiştim olmamıştı. Ama bu kremi alınca sadece ilk sürmede faydasını gördüm.
Kuzularinanasi Balbeby oncelikle islak mendil kullaniyorsaniz birakin.pamuk ve su ile temizlik yapin ve kurulayin mutlaka.bepantol pisik kremi cok etkili.umarim duzelir gecmis olsun.bezini de sik sik degisin uzun sure kakali cisli kalmasin
9-Meva-28 Balbeby geçene kadar silmenizi tavsiye etmem sabun ile yıkayıp hemen ardından nemlendirin, zeytin yağı olur bir de hametan ve travazol çok iyi gelir bepanten de iyi geliyor bizde ama ıslak mendili kesinlikle sürmeyin daha çok canını yakar
Poyrazannesi12_ Balbeby zeytinyağı kullanyrz zeytin yağı yoksa bebek yağını kullanyrm oğlumda gecen hafta öyle olmuştu ıslak mendiller yıkayarak kullanın pisigi geçene kadar