Selma-gkt Sevgili anneler merhaba, sağlık ocağından alınan topuk kanında değer şüpheli çıktı. Apar topar hastaneye sevkettiler. Tekrar kan alındı. Çok korkuyorum. Başına gelen var mı? Yanlış çıkma ihtimali var mı?
Kubrasolmmaz Selma-gkt benim oğlumada topuk kanında çıktı metobolizma bölümüne gittik Cerrahpaşa’ya 2 yaşında oğlum 6 ayda bie kontrole gidiyoruz akşam 8 de ilaç içiriyorum hap vitamin gibi benden geçmiş eşimle benim genetik sonuçlarına bakıp benden geçtiğini söyledi bende emzirdiğim için 2 adet içiyorım ilk duyduğumda çok kötğ olmuştum şuan iyiyiz çok şükür orda o kadar zor hayatlar görünce bizim hastalığımız grip gibi hafif görünüyor gerçekten güçlü olun idrar kan tahlili herşeye bakıyorlar Allah şifa versin merak ettiğiniz başka soru olursa yazarsınız 🌸
Selma-gkt Kubrasolmmaz Geçmiş olsun 🤲 peki herhangi bir belirti var mıydı? Bir de şuan herhangi bir gelişim sıkıntısı yaşıyor mu ?
Kubrasolmmaz Selma-gkt hayır yaşıtlarının çokkkk çokkk iletişimde 2 yaşında şuan konuşması kelime sayısı çok fazla bizimle sohbet ediyor sayıları sayıyor İngilizce Türkçe hepsini ilacı kullanmazsak sıkıntı yaşanırmış
Selma-gkt Kubrasolmmaz Değerler kaş olmalı peki biliyor musunuz? Mesela bizim ilk hastanede 30 küsur çıkmış sağlık ocağında ki 64.26 çıkmış. Sınır 65 miş. Şimdi biotinidaz aktivitesi bakmışlar Perşembe çıkacak dedi. Sınırları ne bu işin nasıl olacak bunları merak ediyorum
Selma-gkt Ay maşallah sübhanallah aman demeyin kimseye nolur nazara açıklar cidden silin hatta yorumu mümkünse 🙏🏻
Kubrasolmmaz Selma-gkt bizim değerler kaç şuan bilmiyorum 3 küsür oğlumundu benim genetik sonuçlarım için daha günümüz var korkulucak gibi değil dediler bize hangi hastaneye gidiyorsunuz