Pamuk_bebegim42 Sgma Ben varım 2 haftadır yapıyorum 3 kg yakın verdim sana tavsiyem Instagramdan zulallemutlugunler takip et bende yarın oradaki haşlanmış limon kürüne başlayacağım
Sgma Pamuk_bebegim42 hemen bakıyorum. Haşlanmış limon kürünü görmüştüm umarım etkili olur bu arada çok iyi vermişsiniz tebrik ederim
Sgma Kadifemsii kısaca şöyle söyleyeyim günün belli saatlerinde yemek yiyorsunuz. 11-12 gibi kahvaltı akşam 6 gibi akşam yemeği. Arada sadece bitki çayı Türk kahvesi filtre kahve vs gibi içecekler.
Pamuk_bebegim42 Patatesimm Ye i keşfettim sayılır henüz deneyemedim ama ara sıra Dukan birası falan da içiyordum sporla da destekliyorum tabi
Sgma Patatesimm kısaca şöyle söyleyeyim günün belli saatlerinde yemek yiyorsunuz. 11-12 gibi kahvaltı akşam 6 gibi akşam yemeği. Arada sadece bitki çayı Türk kahvesi filtre kahve vs gibi içecekler.
Balim61 Sgma 1 haftayi gecri herlde yapiyorm bende.1.2 gndr birz bozuldu az bucuk ama toparliyrm birz verdigimi hissediyorum gecn bi tanidgmda farketti gorusunce ama tartilmadim henz
Pamuk_bebegim42 Sgma Teşekkür ederim canım sporla da desteklmeye çalışıyorum bir an önce kurtulalim fazla kilolardan tansiyon rahatsızlığın felan varsa limon kürü tavsiye etmem ama
Sgma H_e bugün ben 11 de kahvaltıyla başladım 5 te akşam yemeğiyle kapatıyorum inşallah sizde başlayın destek oluruz birbirimize
[silindi] Sgma 72 kiloyla yarın sana katılacağım aralıklı oruca dair hiç bilgim yok. biraz aydınlatırmısın? bir de her istediğimi mi yiyeceğim o saatlerde yoksa yine diyet mi?
Sgma [silindi] her istediğimizi yiyerek denedim o zaman hiç gitmedi yine dikkat ediyoruz. Ben saat 11-12 gibi kahvaltı akşam 5-6 gibi akşam yemeği yiyip aradaki zamanda yeşil çay Türk kahvesi elma veya çiğ badem yiyerek başladım
-eylull- Sgma benimde vermem gereken son 6 kilom kaldı aralıklı oruç yapıyorum ama çok hırslı değilim böyle hırslu bş diyet kankasına ihtiyacım varr
Sgma -eylull- ben kaç kere diyete başladım diyetisyene gittim online diyet yaptım hiç birinde 2 haftayı geçmedi bıraktım. Şimdi çok hırslı başladım