Mefeannesi Selam kızlar oğlum 16 aylık grip oluyor burnu akıyor daha önce iburamin zero kullanmıştık şuan 1 ölçü vermelimiyim
birminikbebekannesi Mefeannesi benim bebeğim de 7 aylık olacak grip oldu İburamin Cold versem bir sorun olur mu
Melikeuzun Mefeannesi üzerinde ölçüleri var ona göre veriyorum ben bir ölçek verdim vücudunda döküntü oldu bu ilaç yüzünden alerji surubu içti iburamini artık asla kullanmam
Giraysmom20 Mefeannesi kiloya göre ölçğ belirliyor doktorlar, oğlum 15 kiloyken günde 3 kere 3 cc veriyorduk, şuan 18 kilo günde 2 kere 5 cc veriyoruz, doktorunuza danışmadan vermeyin
NursenaT Mefeannesi kızım 14 aylık yarım ölçek yani çay kaşığıyla vermemızı soyledıler bende surıngayla 0.5 cc çekıyorum agzının kenarından verıyorum dırek ortadan verınce tukuruyo cunku
Tess07 2 hafta önce grip oldu kızım doktoruna sürekli izinde bende 1 olcek verdim dus alrdim vikisledim öyle atlattij
Mefeannesi birminikbebekannesi bize iburamin zero demişti daha önce ama 7 aylık bilmiyorum ki canım emin değilim
Mefeannesi Tess07 bizde 10 kilo varızdır 😀 tamam bir ölçü verim evet ya içiremiyorum şurup nasıl olucak bilmiyorum 🤷♀️
Gkce09 Mefeannesi şurup için şırınga gibi birşey var onunla vermeyi deneseniz ben öyle veriyorum kaşıkla içmiyor
Melikeuzun Mefeannesi 1 ölçek genel yazıyorlar sen 1 ölçek verme daha az ver 1 ölçeği benim çocuk 2,5 yaşında döküntü yaptı vücudunda korkuyorum artık o yüzden bütün ilaçları daha az ölçekte veriyorum 2,5 bizim için ideal ölçü
Melikeuzun Mefeannesi 2,5 ml ölçekten bile az ver 1,25 sanırım bir altı kıZım 16 kilo 2,5 yaşında bu iburamin yüzünden hastanelik olduk dokunuyor büyük tövbe ettim bir daha asla bir ilacı 1 ölçek vermem 😃