Edsarr Ben; eğitici oyun kumandası Çocuk çerezliği Koordinasyon oyunu Puset oyuncağı Basmalı araba Body aldm. Hayırlı uğurlu olsun 😄😄
Arenbebekk Edsarr çocuk çerezliği,cam rende body aldım. Önlük alıcaktım ama pek beklentimi karşılamadı gözüme biraz küçük geldi
Eslemimmm Edsarr çerezlik ,zıbın ,foto albümü ve güvenlik ürünleri aldım .ben 9 a 10 kala gittim kapıda kuyruk vardı .iki bim gezdim alacaklarımı aldım 😂
Giraysmom20 Edsarr çerezliğin aynısı ebebekte 30 yada 35 tl kızlar haberiniz olsun, alamayan varsa oradan alabilir, ben oradan almıştım 😊
Edsarr Yusufahlas ohh hayırlı olsun kuzum herkes çerezliği peşindeydi zaten gelen çerezliği soruyor bense elimde çerezlik ama altın kupa varmış edasıyla havalı havalı yürüyorm 😄😄
Edsarr Kolay mı o saatte 5 aylık bebemle gitmişim 🥰 gecen sene bu zamanlar yine bime bişeyler gelmişti ben hamileyken gidip almıştım aldığım herseyi çok severek dolu dolu kullandm şimdi aldıklarımı da bebeğim sever inşallah 🥰
Edsarr Arenbebekk bebekle gitmek ayrı zor bide o saatte soğukta gitmişim diye teyzelerden bir ton laf dinledim üşür guzum bu erkenden niye kaldırdın çocuğu ki kaç kat giydirdim resmen sarmıştım üşümesi imkansız.. uyanma konusunda da bizim oğlanın müezzinden önce uyanması dışında sorun yok😄😄
Giraysmom20 Mehtap-37 araba yolculuğunda yada dışarıdayken içine çocuğa çerez bisküvi vs koyuyorsunh, çocuk içinden alırken yada ters çevirsede içinde ki dökülmüyor, etraf kırıntı olmuyor falan filan 😂
Edsarr Yusufahlas hayırlı olsun güzel günler de kullansın bebişin bide kullanmazlarsa çekilen eziyet boşa gidecek ahh ahh anaların hakkı ödenmez 😄😄
Deletedmom_23 Edsarr Bebek çerezliği Biberon kurutmalıkımsı bir şey Fisher boyama kitabı biberon fırçası basmalı araba şu tak tak vurarak oynanan bir oyuncak var ya çekiçli ondan motorcu küçük bir araç😁
Barlas_mom Deletedmom_23 biberon fırçası göremedim yaaa görsem kesin alırdım çok çabuk kötü oluyorlar
Giraysmom20 Saafie instagramda görmüştüm orada da ucuz oluyor, bende ebebeğe gittiğimde şans eseri görmüştüm onu yoksa haberim yoktu 😂
Eslemimmm precious_mother evet küçük ama benim evdeki çıkarttrıdığım fotoğraflarıma tam oldu boyut olarak .100 lü olduğu için benim hoşuma gitti .kızlarımın fotolarını çıkarttırıp koyucam içine .maksat ileriye dönük hatıra kalsın .küçük olması daha avantajlı bence .
Arenbebekk Edsarr ahhahahah amaan ayrıca çocuğuma alıyorum sonuçta oda bu zahmete katlansın ahahah desin bu kadınla sabahın köründe kalktık indirim peşine gittik para zor kazanılıyor demekki bu kadın indirim kovalıyor beni de sürüklüyor ahhaha. Bizimki gram durmuyor markete girince safi eziyet kucakta alışveriş yapıyoruz 😔😁😁