Urasmommm Merhaba bebeğimi 3 hafta önce sünnet ettirdik kenarında beyaz ve sarımsı kalıntılar oluştu ağrı vs yok bebeğimde başına gelen var mı normal bir durum mu geçer mi yoksa doktora götürmeli miyim bilgisi olan var mı acaba
Glsheker Urasmommm İleri ittigimiz kısımdaysa bizimde olmuştu deri kalintilari gibi ara ara oluyor temizliyordum surekli yıkarken dikkat ediyordum.Tabi yine de doktoraniza danışın gittiğiniz gösterin :)
Urasmommm Yagmuurr Hayır değilmiş geçti çok şükür annem gelmişti zeytin sütü sürdük bugün hepsi kalktı döküldü 🙂
Urasmommm Glsheker Evet öyle oluyordu dikişlerden dolayı ben dokunmaya korkmuştum sadece su döküyordum yıkarken ondan gitmemişti sanırım şuan geçti teşekkür ederim 😊
Glsheker Yenimami Ben 3 aylıkken sünnet ettirdim daha erken bile olabilirmiş hareketlenmeden yapılmalı bebisler bence :))
Urasmommm Yenimami Şuan 6 aylık 5 aylıkken sünnet ettirdik bence bebekken yaptırmak daha mantıklı hem daha çabuk iyileşiyor hem onların psikolojisi açısından sadece uyuşturmak için iğne yapılırken çok ağladı babası ve ben hemen susturduk kucağımıza alıp sünnet esnasında bende yanına girdim oyuncaklarıyla oynattım mama içirdim hiç ağlamadı 😊
Poyrazin_annesii 40 günlükken yaptrdm cok kolay bı süreçtı. Bızdede o beyazlanma oldu ama normalmiş. Bız kantoron yagı ve papatya suyu kullandk pipisine hemen ıyıleştı
Yrnbsr45 Benim oğlan 18 aylık ve biz halâ yaptırmadık eşime yaptiralim diyorum erken diyo aslında hiçte erken değil ama anlatamıyorum maalesef