Linaduygu 35izmir ben genelde öyle yapınca ürün fiyatları dışında başka birşeyin kalmadığını görüyorum 😅
Zlm Linaduygu bizim burda kimse yoktu kız gel istersen 😄 iki kişiydik kapıda bakıma bakina aldık herşeyden
Linaduygu Deletedmon_65 valla bende yürüyüş olur bir uğrarım diye fikrimi değiştirdim kız kustu mecbur yine fikir değiştirdik 😂
Noname21 Linaduygu boşuna kosuyorsunuz onlardan 5 tane geliyor ise 1 tanesi muhakkak oradakiler tarafından ayrılıyor cogu bim böyle 😀 ne gelmiş hiç haberim yok ama bimden birsey almam
Crcs Linaduygu ben daha önce hareketli kitap almıştım oğlum sevdiği için olmayanları alayim dedim. Çerezlik kalmamıştı annem buldu. Kadının biri toplamış önüne her şeyi hâlâ elimdekini istiyor. Bi de görüntülü konuşuyor karşı tarafla birlikte topluyorlar. Tövbe Ya Rabbi 🤦🏼♀️
Linaduygu Benisahtesevme2 hemen karnını doyur ve çık eğer agresif ana görürsen dokunma bırak alsın sonra göz at😅
Deletedmom_23 Linaduygu Ben gittim geldim bile 😁 Çerez kabı, biberon bulaşıklığı gibi bir şey var ya o, biberon fırçası kötü olmuştu ondan bir tane, fisher price boyama kitabı, birkaç da oyuncak aldım😁
CizerBirAnne Linaduygu benim bebe erken uyandığı için bimin açılış saatinde tekrar uykuya dalmaya hazırlanıyor 😁 koşmadım ama öğlen bir uğrayacağım. Kalırsa alırım, kalmazsa da canım sağolsun. Bimin savaş alanına giremem ben, çok çılgın teyzeler var 🤣
Linaduygu CizerBirAnne zamanla bizde çılgın teyzelerden olursak şirinleri bile görebiliriz belli mi olur😁