Simayyy Prego salıncak aldık hiç kullanamadık, babyplus ana kucağı aldık 2 . Aydan itibaren kullanıyoruz çok memnundum ama artık kızım 8 aylık olacak ve taşımıyor, mamasını uykuda anakucapında içiyor bu yüzden benzer bir şeye ihtiyacım var, nuna leaf 100 kg ya kadar taşıyor dedi e bebek çalışanı, kullanan var mı memnunmusunuz ne zamana kadar kullanabilirim???
Babybeybi Simayyy merhaba konu hiç cevaplanmamış. Cevaplayayım 😁 maksimum 60 kg’a kadar taşıyor 100 değil. Benim kızım pek sevmiyor ama 2-3 yaşına geldiklerinde çok seviyorlarmış ergenlikte bile kullanabilir. Ben bazen oturuyorum çok rahat 😁
Urazinannesi2808 Simayyy biz buz mavisini kullanıyoruz çok memnunuz. Çok fazla sallamıyor hani siz biraz sallayın Bırakınca sallar diyorlar ya öyle değil 🤦🏻♀️ Ama yine de 9 kilo ya da 11 kilo taşıyanlara göre güvenli geliyor bana. Güle güle kullanın şimdiden. Sağlıkla büyütün inşallah 🥰💐
Medusafer Babybeybi ben 30 kg olarak biliyordum 60 kg çok iyiymiş ya ben çok kararsız kalmıştım onu mu alsam joie mi alsam diye sonra kendisi sallanıyor diye joie seçmiştim
KumsalRoza Ben de nuna leaf kullanıyorum,cok memnun severek bindi kızım simdi hareketlendigi için pek üstünde durmak istemese de daha bilnclendigi zaman koltuk niyetine bile kullanabilecegini dusunuyorum🙂