Elenora Kızlar merhaba. 7 aylık kızım var. Ek gıdaya geçtiğimizden beri kıyafetlerindeki lekeler çıkmıyor. Herşeyi denedim ama yok. Siz neler kullanıyorsunuz ? Şimdiden teşekkürler 😊
EnesEge Elenora ebebekten baby mee leke çıkarıcı aldım yiyecek lekesini bilmiyorum daha ek gıdada değilim ama kaka lekesini süper çıkartıyor tabı hemen müdahale ettiğimiz zaman çıkıyo beklemiş leke malesf çıkmıyor
ikos58 Elenora green clean baby kulanıyorum lavanta ygından yapılıyor tamamen dogal ve vegan sertıfıkalı. Ben set olarak kullanıyorum deterjan yumusatıcı ve lekecıkarıcısını bırlıkte leke kalmıyor
tgc Elenora kakası çıkıyor hemen aspirin sikip bir su tutuyorum sonra da makina da kendi deterjaniyla. Bazen makinaya atarken sıkıp atıyorum kokusu olmuyor
deletedmom4842 Elenora E bebekten baby&me leke çıkarıcı aldım normalde çok iyiydi ama dün oğlum battaniyesine kaka yaptı 2 kere koymama rağmen tam çıkarmadı ya bende onu düşünüyorum kara kara ne yapıcam diye normalde lekeleri çıkarıyordu
Elenora EnesEge anladım çok sağolun bende green diye bi markanın leke çıkarıcısını aldım ama pek işe yaramadı 🤔
ikos58 Elenora leke oldugunda ustune damlatıyorum sıcak suyla hafıf cıtılıyorum ama durulamıuorum makınayı calıstırırken de deterjan gozune bır olcekte leke cıkarıcı koyuyorum cıkarıyor
Elenora ikos58 ek gıdaya başlamadan önce öyle yapıyordum kaka falan olunca ama şimdi 7 aylık önüne önlükte taksam yine de batıyor sıcak suyla çitiledim attım makinaya olmadı yine de 😞
ikos58 Elenora bılemedım canım benımkı daha kucuk ek gıda vermıyorum ama kakayı falan cıkarıyor ıste o zaman sen dırek koslaya 😁😁
Annesininprensesi Elenora sirke döküp makineye atın ben bebeğimin değil de kendi kıyafetimde denemiştim çıkmıştı
Elenora Annesininprensesi çok sağolun hepsini deneyeceğim bakalım iyi gelir mutlaka inşallah birisi ☺️
EnesEge [bilinmeyen] yok değiştirmiyor toz deterjan olarak bende dalan roxy kullanıyorum içerik olarak en doğalı o çünkü
Elenora ikos58 sanırım öyle olacak çünkü bugün sirke piril çitileme leke çıkarıcı hepsini yaptım yine aynı duruyor lekeler hatta kaka çıkıyordu normalde oda çıkmamış 🤦🏼♀️