1anne2cicek aşırı öksürüyor gun icinde de öksürüyordu ama uykudaki kadar çok değil rahat uyumadı icin napmaliyim 11 aylık
Helokusunannesi 1anne2cicek bebeğiniz kaç aylık bilmiyorum, instagramda hastalanmayancocuk diye bir sayfa var orayı takip edebilirsiniz, ayına göre daha iyi yardımcı olur geçmiş olsun
2021_asel 1anne2cicek Burnu tıkalı oldugu ıcın nefes alamıyordur oncelıkle burnunu acmalısın yoksa tıkanır nefes alamadıgı içinde oksurur uyuyamaz
Aslmra80 1anne2cicek hiriltisi falan var mı kuru öksürük mu mesela balgam olduğu içinde öksürür balgam atamıyor da olabilir
Helokusunannesi 1anne2cicek soğan karanfil kürü yazarsanız google çıkar, onu deneyin isterseniz, buhar makineniz yoksa buzlugu acıp 2 3 dk orda nefes aldırın yada buz kalıbını koklatın, cold mıx de burnunu açar
2021_asel 1anne2cicek Nazar aspiratörle cek arkada kalan ne varsa gelıyor banyoda burnunu acar ben serum fizyolojik sıkıp aspiratörle cekıyorum burnunu bayagı sumuk gelıyor o zaman rahatlıyor cnm mumun oldukça yap ciğerlerine inmesin
RBeyz 1anne2cicek Ben burnunu acabildigim kadar açıyorum serum fizyolojikle, sırtını sıvazlıyorum, bir de buhar veriyorum sadece su ile biraz rahatlatıyor gece uykusu için
1anne2cicek 2021_asel bu şekilde yapıyorum ama uyutmadan önce yapamadım:( simdi uyandırıp yapsam mi bilemeidm
2021_asel 1anne2cicek Sen agzı kurumustur su ver baktın uyuyamıyor uyandır yapmaya cakıs rahatlasın cocuk çekmediğim kısım genızden asagıya balgam gıbı iner bu sefer hırıltı başlar dikkat et cnm gecmıs olsun
Aslmra80 1anne2cicek geniz akıntısı da olabilir burun akıntısı genzine akıyorsa oda öksürük yapar özellikle geceleri. Bence bir doktora götürün
1anne2cicek 2021_asel çekmeye çalıştım deli kuvveti var mübarek yıktı ortalığı kendisini sikmaktan sümük felan da çıkaramadım
Bambamorhan 1anne2cicek aynı durum bendede 11 aylık doktora gittik hava ve antibiyotik verdi bogaz kızarıklığı varmış antibiyotiksiz geçmez dedi
Aslmra80 1anne2cicek mutlaka götürün Allah korusun ciğerlerine inmesin bronşit falan olmasın yavrucak. Çok geçmiş olsun