Bedsssss Kızlar oğlumun gysileri hep yakaları leke içindee nasıl cikartabilirm ? Beyazları Domestos ile çıkartıyorum ama renklileri ne yapablrm ? Lütfen önerilerde bulunun çoğu gysileri hep lekeli lekeliii
KaptanMarvel Bedsssss özel leke çıkarıcılar var işte ruj / kahve / çay/ yağ….. falan diye ayrılıyor. Onlardan alabilirsiniz
Laden Bedsssss bulaşık sabunuyla çitileyin. Yeni keşfettim her leke çıkıyor hemen ama yıkamadan önce yapmanız lazım. Yıkandıktan sonra çıkmıyor
Zhnce Bedsssss domestosun mor renkli olani var 2 yıldır kullanıyorum Leke olduğu gibi hemen döküp çitiliyorum sonra sepete atıyorum ne zaman makine calisacaksa o zaman yıkıyorum leke kalmıyor hiç
Tottikim Bedsssss canim bizimkide oyle kaliyodu migros dan porcoz leke cikarici aldim lekeli yere direk sikiyorum makinaya atiyorum miss gibi cikiyo hatta haliya koltuga leke oluncada heemn cikariyo denemeni tavsiye ederim. Deterjan cikarmiyor maleesef.
Aryasmommyy Bedsssss e bebek leke çıkarısını kullanıyorum canım lekenin üzerine döküyorum 5 dk sınra ya elde ya makineye atıyorum mis gibi