Acemi_anne Arkadaşlar ankaradan önerecebileceğiniz bi yer varmı oğlum 5 ay 10 günlük artık ertelemek istemiyorum iyi bir araştırma yapıyorum. Dikişli daha iyi olur diye düşünüyorum önerilerinizi bekliyorum 🤗
Dasdili Acemi_anne keçiörende Dr vedat Ali canoğlu klemp yöntemi ile yapıyor. Tavsiye ederim bizde 6 aylıkken yaptırdık..
Coolcool Dasdili kesinlikle Vedat bey çok iyi bir Dr bizde 1 aylık iken sünnet oldu ve çok memnunuz çok ilgili
Coolcool Acemi_anne canım yanlış bilgi vermeyim bizimki dikişsiz ve çok memnun kaldık çok çabuk iyileşiyor ve iz yok Vedat bey bu konuda çok iyi gittiğiniz zaman göreceksiniz çok kalabalik çok hastası var
Acemi_anne Coolcool valla bi arkadaşta yaptırmıştı krepmp çıkınca çok acıyo bebek ağlıyo dediydi o yüzden fiyatı neydi acaba
Acemi_anne Coolcool valla bi arkadaşta yaptırmıştı krepmp çıkınca çok acıyo bebek ağlıyo dediydi o yüzden fiyatı neydi acaba
Coolcool Acemi_anne valla canım biz eve geldik bı kaç saat huzursuzdu daha sonrasında gayet iyiydi ve çok çabuk düzeldi 500 lira nakit 550 kart ile canım
Nurkk Acemi_anne evet ağrı oluyor bizde üç gün iyiydi sonra başladı ağrısı çok fena ağladı bi dört gün sürdü gece gündüz doğru söylemiş arkadaşınız ağrısı oluyor
Coolcool Acemi_anne canım biz 1 aylık iken yaptirmistik ama dikislide olsa aynı huzursuzluk yine olucak netten yazıp bakabilirsin canım içine hangisi sinerse yaptirirsin klamp olmasının en güzel yanı dikis izi yok estetik olarak daha güzel
Acemi_anne Coolcool estetik dikiş var canım bide Tuğrul Demirci’yi duydum oranın yorumlarında güzeldi ama pek emin olamadım Ankara sünnetçim merkezi 🙄 ama sizin söylediğiniz yeri herkes öneriyor galiba oraya gideriz çok korkuyorum 😞