Aryaomayra_ 8 aylık bebeğim var ve bu ay işe başlıcam kayınvalidem bakıcak aynı apartmanda oturuyoruz ama tereddütlüyüm siz ne zaman başladınız çalışmaya neler yaşadınız
TheBaby Aryaomayra_ 1 haftalıktı başladığımda. Annem baktı Allah razı olsun. Gözüm arkada kalmadı. Şunu yap bunu yap diye tek bir şey söylemedim. Sadece anne bizi büyüttüğün gibi büyüt dedim🌹
Mucizemm344 Aryaomayra_ bende 1 yaşında idi başladım benimde kayınvalidem bakıyor.Gözüm arkada kalmadı
Mericcc Aryaomayra_ 1 yaşındayken başladım. Bakicimiz var eve geliyor. Zor tabii bırakmak ama iyi ki başlamışım işe, nefes oldu bana.
Esra_Deva Aryaomayra_ 3.5 aylıktı işe döndüğümde.. Şu an 16 aylık hala haftada 4 gün çalışıyorum. Annem bakıyor sağolsun
Sapsikanne TheBaby yanlış anlamazsanız neden 1 haftalık bıraktınız çok mu zor durumdaydınız doğum izni falan yok muydu
Aryaomayra_ Çalışmaya başladığınız dönemde emziriyomuydunuz peki sağıp mı bıraktınız memeden vazgeçme gibi bi durum oldumu benimki biberon kullanmıyo malesef sağıp bırakamıcam aşçıyım 11.00 21.00 çalışıcam nasıl olucak bilmiyorum çok stresliyim
TheBaby Sapsikanne Canın özel sektördü. Stilist olarak çalışıyordum doğumum yeni koleksiyon zamanına geldi ve evet 1 yıllık evliydim borçlarımız vardı. Hayat şartları işte
mrvelfada Aryaomayra_ Benim oğlumda 10.5 aylık. 1 yaşına gelince işe başlayacağım benim annem bakacak bizde annemlerle aynı binada oturuyoruz. Bende nasıl olacak diye düşünüyorum bazen ama allah yardımcımız olur inşallah hepimizin
Sapsikanne TheBaby anlıyorum sizi maalesef işsiz kalmamak için mecbur kalıyoruz bir şeylere ben de işe başlayacağım 15 gün kaldı 10 aylık olacak bıraktığımda ama ne yapacağım bilmiyorum bacağından ayrılmıyor bir dakika bile