Omeraras22 kizimi 2 yasina kadar emzirdim. Biberon kabul etmiyordu gunduz de gece de uykuya memeyle daliyordu. Son zamanlarda cok bunalmistim. gunduz dk basi gece ve sabaha karsi 20 kez uyanir emer beni rahatsiz ederdi. gun icinde sersem gibi dolanirdim evde. Cunku hanimefendi bi uyutmazdi. Delik desik uykuyla gunlerimi gecirirdim. Sonra baktim bu boyle olmayacak. Biraktirmaya karar verdim ama birden kesmek istiyordum.. Azaltarak degil cunku memeye asiri duskun azaltmak mumkun degil.. Biraktiracagm gun saglik ocagina gttm, takibi vardi. Orda ebe hemsire felan dediler artik memeden kes buyudu. Zaten niyetim vardi cesaretim yoktu. Eve geldik ben siyah bantlar var onlardan yapistirdim ucuna. Kizima da dedim doktor kapatti kizim artik buyudun meme emmek yok. Ilk gordu tuhaf oldu kapat dedi. Gunduz bisey degil her turlu oyalanir da gece sknti oldu baya. Asla ayakta sallanmayi sevmez. Mecburen o sekil uyuttum. Gece Uyanip aglama krizlerine girdi. Sakinlestirip ayagimda salladim gunden gune alisti ama ilk 1 hafta cok zorlandik. Bende kararliydim geri adim atmadim her memeyi sordugunda gosterdim.. tabi bu surecte gogsum sut doldu cok agridi. Rahatlaticak kadar elle sagdim. Birkac gun gerektikce sagdim. Sonra zamanla sut geri cekildi zaten.. 3 yasina geldi halen ayagimda sallayip uyutuyorum kizimi 🙈 Özellikle şunu belirteyim. Memeyi birakma döneminde kizima her zamankinden 10 kat daha fazla sevgi ilgi gosterdim. Surekli kucagima aldim sarildim. Kendini benden kopmus gibi hissetmesin. Emmesede aramizdaki bagi hissetsin. Cok sarildim cok nazlatip sevdim. Cok durgunlasmisti o surecte kendini kotu hissediyordu bunu hissediyordum.. cok cok sevgi gosterdim.. dk basi o emmeye gelirdi onceden bende dk basi ona sarildim kucagima alip biktirdim onu. Oda beni biktirmisti emdigi gunler😄 bizim sürecimiz bu sekildeydi. Kizlar inanin karar verdikten sonra gerisi geliyor. Bebek te alisiyor bu duruma. En onemlisi kendinizin kararli olmasi. Agladi diye uzulup vicdan yapip meme vermeyin.. ona iyilik yapmis olmazsiniz… Kolayliklar diliyorum..