Sirinmilka Kızlar merhaba Kullanıpta memnun kaldığınız bir emekleme dizliği var mı acaba? İnternetteki yorumları hiç beğenmedim o yüzden çok kararsız kaldım. Tecrübelerinizi paylaşırsanız markalarla ilgili sevinirim. Yerlerim taş o yüzden kaymayacak birşey arıyorum.
Cannsuu Sirinmilka bende aldim ama gercekten pisman oldum. bi tarafta toplaniyor birde olmuyor zaten dar geliyor sikiyor oglum hic rahat etmedi bosa para vermeyin derim
Fulyag Sirinmilka İki farklı emekleme dizliği var ikisini de beğenmedik 1 kere deneme amaçlı taktık daha da kullanmadık dizini kapatan birşey giydirmek çok daha mantıklı
Smrenes Bende baktım ama çoğu kişi memnun kalmamış emekleme dizliğinden bende almamaya karar verdim açıkçası emekliyor benimki de pantolon giydiriyorum öyle takılıyor
Belis- Gerek yok inanın pahalı değil 20 tl ama hiç ama hiç gerwk yok bn 1-2 kere anca kullandım toplanıyo sürwkli en iyisi Bacaklarını çıplak tutmamak
Sirinmilka Belis- Evet sanırım öyle yapıcam ben de kış geliyor zaten. Piyasada ki hiçbir üründen memnun kalınmamış. Teşekkür ederim 👍