bhtsizbdvi Kaynanam Süpürge alacakmış bana hemide bana 😂😂 eltime almış gözüm kaldı istedim valla sorum şu Philips powerpro Compact FCfc8478 1500 wolt mu ne kullanan var mı siyah olanından  https://resimyukle.io/r/DrkMYCsS3V bundan kullanan var mı varsa bana söyleyin iyi mi bacılar size zahmet
Deletedmom_45 bhtsizbdvi kayinvalidemde var canim bu aksam konusu gecti hatta cok cok memnunmus kucuk ama cok iyi dedi 😍😍
123PrensAnnesi123 bhtsizbdvi bunu bilmiyorum ama philips marathon ultimate alabilirsin mukemmel bir supurge asigim resmen
Laden bhtsizbdvi benim süpürgemden. Bendekide moru. 6 yıl olacak taş gibi hala. Halılarıda kaldırıyor süpürürken çekiş gücü çok iyi
Deletedmom_45 bhtsizbdvi bende denemistim bu supurgeyi baya icimde kaldı cekimi cok iyi kaldiriyor balim kesinlikle hem cokta yer kaplamiyor 😍
RainOverMe bhtsizbdvi fiyat ne kadar, maraton onerırım philips alacaksa. Pahalı gelırse ystunu tamamlayın derım🤗
ggulsen09 bhtsizbdvi Ben kullanıyorum şu an memnunum da robottan bıkıp bundan almıştım iyi ki de almışım