birannebirmelek Bu ayda uyku gerilemesi oluyor mu acaba 🙄 9 uyuduktan sonra saat başı ağlıyor 5-10 dakika sakinleştiriyorum geri uyuyor. Sonra 12’ye kadar saat başı ağlayarak uyanıp geri uyuyor. Sabaha karşı da 3-4-5 gibi uyanıyor yarım saat 1 saat sonra tekrar uyuyor. Doğdu doğalı ilk defa böyle bozuldu uyku düzeni 😕 sizde durumlar nasıl
Linaoykum_ birannebirmelek yaa sanırım bizde öyleyiz. 15 aylığız son bi kaç gündür uyuyor 15-20 dakika sonra uyanıyor uykusunda ağlıyor. Gözlerini açana kadar ağlıyor. Sonra tekrar uyutuyorum 1 saat sonra aynı şekilde. Sonra uyuyor
Veyselaras birannebirmelek biz 18 ayligiz durum bozde de aynı su bir haftadır uyutuyorim bir saat sonra ağlayarak kalkıyor uykuya dönmesi zor oluyor şu zamana kadar deliksiz uyurdu birden değişti çok zor
Sysesra 18agustos dogumlu oglum bu ara bi azi disi cikardi ama 4tane birden sisik duruyo sanirim 4 tane cikariyo benimki de öyle gece aglayarak uyaniyo meme alinca susup uyuyo ama benimki memede uyumaya alisik
birannebirmelek Sysesra 10 Ağustos doğumlu benim kızımda, üst azıları yaşına girerken çıktı toplamda çıkan 9 dişimiz var. Alttan iki tane geliyor. Birde alt azılar mı çıkacak ki diyorum ama, üst azılar çıkarken hiç zorluk çekmemiştik 1 gün ateş olmuştu sadece
birannebirmelek Linaoykum_ gerçekten çok zor oluyormuş uykusuz kalan anneleri yeni anladım daha 😕 inşallah geçici bir süreçtir
birannebirmelek Veyselaras internetten araştırdım da 18. Ayda oluyormuş uyku gerilemesi 15. Ayda oluyor diye yazmıyordu o yüzden anlayamadım da uyku gerilemesi mi diş mi geçici bir süreç olmasını Ümit ediyorum huy edinmeseler bari
Asyaayaz1 Ay 18 günlük 10 gün önce yaşadık bu durumu 1 hafta sürdü cinnet geçircektim nerdeyse o kadar zordu azı dişi patladı rahatladı ama daha gelicek tabi dişler🤦🏼♀️