Deletedmom_27 Kızlar şimdi eşim konumunu atsa şuanki konumda yanlışlık, olmuyor diyebiliyorum yanılıyor muyum başkası da gönderemiyor denedim de bilgisi olan var mı
Veragillerden Deletedmom_27 Anlamadım tam ama konum bazen birkaç metre öte yanlışlık yapabiliyor evet
[silindi] Deletedmom_27 evet sadece kendisi atabilir başkasından alıp size atamaz attığı konum onun olduğu yer
Yadi32 Deletedmom_27 çalıştığım yerfe sürekli konum atmak zorunda kalıyorum ve attıklarım hep farklı yere götürdüğünü söylüyor yani yanlışlık oluyor 🤷♀️
Deletedmom_27 [silindi] eski postlarım dan haberin yokmuş 😁 bu 1 aydır görmedim yanlışını ama güvenmiyorum Veragillerden
[silindi] Deletedmom_27 yok kandıramaz ama bence böyle şeyler güvensizlik getirir neden istiyorsunuz ki eşiniz yanlış biri mi ?
Veragillerden Deletedmom_27 Evet eski postlarınızı bilmiyorum ama güvensiz bir evlilikte ne işiniz var o zaman? Kusura bakmayın ama böyle hayat devam etmez ki. Konum at bakayım neredesin diye diye mi geçecek? 😒
Noname21 Deletedmom_27 yani istediğin yerin konumunu adabiliyorsun aslında eskiden annelere çok ypardim 🤣
Deletedmom_27 Veragillerden geçiyor valla öyle evlilik olmaz diyip gitmekde kolay olmuyor söyleyen diyor ama şartları bilmiyorsunuz