hogwarts Şimdi mevlit yapılacak oğluma Ben sünnet kıyafeti giysin diyorum eşim siyah pantolon üstüne beyaz gömlek giysin diyor Siz ne giydirdiniz??
asiltonunmommysi hogwarts normal pantalon lacoste giydirmiştim. Evin içinde 10 15 kişilik bir şeydi giydirmeye gerek görmedim öyle şeyleri
Efessmomm hogwarts ben geçen ay yaptım pantolon ve gömlek giydirdim ek olarak papyonla askısı vardı ama ben papyonu çok takmadım
Yamans_mom Dolap uygulamasindan bebek mevludu icin 100 tl ye saten gomlek, papyon, saten pantalon ve yelekli patikli takim aldim. Cok guzel oldu.
BebekC Sünneti çok abartıp erkeklik organının çok değerli gibi çocuğa yansıtılmasını doğru bulmuyorum. 1 ay önce sünnet yaptırdım mevlidi henüz yapamadık ancak 1 ay sonra filan yaparız herhalde. Onda da normal bi kıyafet giydiririm sünnet kıyafeti çok gereksiz geliyor bana. Zaten özellikle sünnet mevlidi gibi değil de doğduğunda da mevlid yapmadığım için daha ziyade çocuk mevlidi niyetine yapacağım. Sünnet hem sağlık hem de dini açıdan olması gereken bir şeydi oldu ve bitti.