MeleKk34 Gece ağlayan bebeklere müdahale etmezsek gerı uyurlarmış arkadaşımın kaynanası öyle söylemiş ben bebegım ıh dese alırım 6 ay 22 günlük ağlamasını beklemem okadar dönüyor gece uyandırıyor kendını hep alıyorum yatağa gerçekten müdahale etmesem uyur mu
MesOz MeleKk34 doğru mu bilmem ama bebeğinizin size en ihtiyaç duyduğu dönemler. ☺️ Bence bunlar için erken
asiltonunmommysi MeleKk34 kendi kendine kim bilir kaç saat sonra mecbur uyur tabi ÇARESİZCE. Benim oğlumda doğduğunda emzir koy kenara alışmasın sana bilmem kim öyle yapıyordu vs diye söylenip duranlar vardı rahat edersin kucağa alışmasın vs cümleleriyle doluydu.
Fatma_yesldg Benimki uyanır aç olduğu zaman gözlerini pencere gibi açar bana Güler ama kanmam almam kucağıma mamasını veririm sonra uyurum ben oda sağ sol aşağı yukarı döner sonra bakarım uyumuş 😂
Sda16 MeleKk34 yatağa almak yerine poposuna pış pış yaparak tekrar uykuya döndürmeyi deneseniz daha iyi olur. Kızım 16 aylık bende sizin gibi yaptım emzirirek uykuya döndürdüm her dönmede uyanıyor hala
NaimeYilmaz MeleKk34 Uyku ortamını bozmamak lazım. Uyutulduğu, uyuduğu ve uyandığı yer aynı olmalı. Uyanırsa ufak bir ten temasıyla tekrar uykuya dalabilir. Elini tutabilirsiniz mesela…