Mminnakanneee handhnde canım bebek sivilcesi zamanla geçiyor benim bebeğimdede olmuştu öok korkmuştum doktor çikolata yeme demişti emziriyosan
handhnde [silindi] sağlık ocağındaki ebe normal dedi . Zeytinyağ sür dedi ama içime simiyor Linaduygu
[silindi] handhnde zeytinyağı sürmeyin asitli küçücük bebeğe olmaz . Bir kaç gün bekleyin olmazsa çocuk doktoruna götürün doktorunuz ne derse öyle hareket edin
Cansu4401 handhnde canım benim kızımın bundan beterdi diye bilirim bende alerji mi diye düşündüm doktoruma yazdım bı krem verdi geçti sonra tekrar devam etti a hic bişey kullanmadım geciyo a icin rahat edecekse bı goster
Izel45 Kusmasida coksa sut alerjisi olabilir sakin zeytinyağı sürme asit var içinde doktoruna danismalisin
Havvabas42 Bepanthol derma cilt bakım kremi sürün içeriği bakımından da bebeklere hiç bir zararı yok benim kızımda alerji olmuştu hemen geçirdi
Sehnurr handhnde aynı durum benim eltimin oğlunda da olmuştu ona kendi özeldeki doktoru bebantol ün cilt bakım kremini önerdi gerçekten de geçirdi bi gün kullandıktan sonra bende kızımın isilik olduğunda kullanmıştım memnun kaldım küçük pirinç tanesi kadar sürüyorsunuz