Noname21 Hellomoto malesef ben çevirdim. Oyun çadırı Salıncak Akülü araba 4 teker bisiklet ebeveyn kontrollu bisiklet denge bisikleti scooter Oyuncakları saymıyorum. Birde yeni basket potasi aldim. Benim kızı 3 yasinda tabi bunları 3 senede aldim birden değil.
yaseminligunler Hellomoto bizim tavandan asılı salıncagımız var 29 aylık olduk ama kaydırak istyor şimdide kaydırak bakıyorum ıkınci ell
sinemmm58 Hellomoto bizde şuan kızım için salıncak ve küçük oğlum için hoppala var kızıma scooter bisiklet aldık evde sürüyor gerçi bisikleti daha öğrenemedi ama salıncaktan inmiyor diyebilirim kaydırakta a101 e gelmişti 300 e hiçbiryer de bulamadım ama bulursam alıcam
Aselbusraa MinnakvLiva en olarak geniş mi kizim 2 yaşında bu aralar kaydırak almak için araştıriyorum da kusura bakmayın o sebepten sordum
MinnakvLiva Aselbusraa evet geniş canım benim kızımda 2 buçuk yaşında bu kaydırağı bana eltim verdi onun çocukları büyükler okula gidiyorlar onlarda rahatça kayıyordu, bundan önce ben ebebekten kaydırak almıştım alçak olanından ama çok uzun kullanamadı hemen boyu uzadı kızımın
Mrngz Hellomoto cadır havuzlu kaydırak salıncak sallanan at bın gıt arabam hepsı var oyuncaklara gırmıyorum bıle ama ılk 1 hafta guzel oynadı hepsınle sonrası oylece duruyorlar yanı bızım sureklı oynadıgımız oyuncaklar legolar onun dısındakınler hepsı oylece duruyor
halamidagakaldirmislar Kaydırak, mutfak, sallanan at var büyük oyuncak olarak çok parçalı olarakta lego var, işlevsel(müzik olarak) olarakta org, flüt, ksilofon, mızıka ve keman var ☺️ Geriye kalan sıradan bebektir ayıcıktır toptur vs. 😅
Zera Hellomoto Hicbiri yok😂 az oyuncakci bir anneyim. Asiri soguk olmadigi surece de kisin kar pantolunu giydirip disari cikarma taraftariyim.
Hellomoto Zera bende gündüz çıkarıyorum ama akşamları eşim soğuk diye çıkarmıyor benim kız gece 2 den önce uyumaz enerjisini atamıyor
Amineealeyna Hellomoto kaydirak ve salincak var bide otur-sallanlardan var 3 ay sonra 3 yasa gorecek kızım