duruguzel umut2307 daha ayına bile girmeden kullanıyorduk. 4 aylık hala kullanıyoruz. Çok seviyo onun için olmayı. Ağlıyorsa bile gezdiğimiz an susuyo
Demetbulut umut2307 20 g0nlğkten itibaren solomom baby yeni doğan aparatı ile birlşkte kullandım doktorumuzla konuşup
Oznurkk umut2307 2 aylıkken kullanmaya başladım.şuan 8 aylık bebeğim çok seviyor rahat ama benimki tek taraf kullanılan bebeğimin sadece yüzü dönük kullanıyoruz. Seveceğini bilsem daha kaliteli pahalı bir şey alırdım. Ön arka kullanırdım
kadrfdan duruguzel 27 günlük bebeğim bende kanguru kullanmaya başlamak istiyorum Apartmanımızda engelli rampası yok yanlizken bebek arabasını çıkartmak çok zor benim için Kanguru için çok küçük değil dimi bir sorun olmaz yani
kadrfdan duruguzel kanguru bana hediye gelmişti babyforce marka akşam trendyolda girip özelliklerine baktığımda +0 - 6 ay yazıyordu yenidoğana uygun demekki
Annecik34 umut2307 2 aylıkken kullandım ben yakın mesafeli bir yerlere gittiğimde şuanda kullanıyorum bazen kullanışlı oluyor ilk mızıldadı ağladı ama sonra alıştı dışarıya çıkınca
kahvekokusuu umut2307 ilk 4 ay sling kullandim ben daha sonra kanguruya geçtim Kanguruyu simdi kullanacaksaniz yeni dogan aparatlari var onunla kullanmaniz lazım sanırım emin de değilim o sekilde kullanmadigim için