ihsanbebek Aptamil kullandım sonra smaya geçtim smayı sevmedi tekrar aptamil kullandım ama kilo alımı az enfeksiyonda geçirdik şimdi hangi mamaya geçsem bilmiyorum yada aptamille mi devam etsem
Yusufhamza71 ihsanbebek evolvıa kullanıyorum ben guzel kg alımı flan dr önerısıyle kullanmaya başladım ben memnunum
AAhsenn Aydan sonra bebekler az kilo alır mamayla alakalı değildir bence kaç aylık bebeğiniz ikiside gayet iyi mama
ihsanbebek Yusufhamza71 evolviayı duydum kabız ve gaz sorunu yaşamışlar ondan korktum aptamili veriyorum 1saate kakayla atıyor
Asldrk ihsanbebek ben hip veriyorum çokta memnunum ama gaz damlasına kullanıyorum zaten gaz yapmayan mama yok en az seviyede hip bence
Asldrk ihsanbebek Benim bebeğim 2.300 el küvezden çıktı şuan 44 günlük ve 3700 kilo ben hep anne sütü ve mama verdim ama kilo alımı düzenli beslemeye bağlı ben 2 saati geçirmeden doyuruyorum onu
ihsanbebek Asldrk bende öyleydim amaiki hafta önce neredeyse 2gün kendini aç bıraktı aptamil gelene kadar daha yeni yeni düzeliyor birde idrar yolu enfeksiyonu olmuş çok az az emiyor