Kızlar başlıkta belirttiğim gibi çocuğumla oyun oynayamıyorum ama inanın bu benden kaynaklı değil. Hani canım istemiyor sıkılıyorum falan gibi bi durum değil. Oğlum oyun oynamıyor yani beceremiyor değil istemiyor mu diyim ne diyim bilmiyorum inanın bugün oturup saatlerce ağladım. Oyun hamuru oynamak istiyorum eşim ben toplanıyoruz oğlum hamurları ağzına alıyor şuan 21 aylık evet çok büyük değil ama yinede mesela bişeyler karalamak istiyorum çıkarıyorum boyaları hemen kağıdı yırtıyor kalemleri fırlatıyor, kitap okuyorum aynı şekilde kitabı yırtmak istiyor ağlıyor yerden yere atıyor kendini. 1 yaşına kadar tv izletmedim telefon yok zaten hala yok ama baş edemiyorum mesela deliklere üçgen küp atma gibi oyuncakları var yapabiliyor görüyorum ama beraber oturunca istemiyor doktora gittik problemi yok zihinsel falan herşey normal ama napcam bilmiyorum çocuk oyun oynamadığı için zaptedemiyorum yaşadığım yerde havalar soğuk dışarıda çok çıkamıyoruz artık yağmurdan şaşırdım kaldım cidden kovalamaca gibi bi oyunumuz var onu seviyo biraz onunla oyalıyorum ama sonra ondanda sıkılıyor ben napıcam aynı yaşta çocukları olan anneler siz napıyosunuz cidden psikolojik olarak çöktüm ya hala ağlıyorum inanın ya